Hejsan och välkommen till Perukbutiken.se

Grunden till Perukbutiken.se etablerades i början av 2009 med ambitionen då som nu att tillfredsälla behoven

för dig som vill ha en ny look snabbt och enkelt. Vi riktade då in oss på äkta löshår med hemsidan: www.realhair.se

Bakgrunden till att vi nu vill övergå till peruker är för att vi själva var förvånade hur smidigt det var, man kunde få en helt ny look bara på några minuter och peruker ger dig en mycket större frihet än med vanligt hår.

Om oss bakom Perukbutiken.se

Albin Einarsson

Jag började tappa håret när jag var 19, Inte sådära jättekul i alla lägen att se ut att vara 35+ när man inte änns fyllt 20. Och det ända jag kunde hitta var Peruker som om möjligt fick en att se ännu äldre ut eller handgjorda med äkta mänskohår och kostade 3000kr+...

Tillslut så hittade jag ett företag som hade det jag letade efter och efter nått år så slog tanken mig att det borde vara fler än mig som har samma problem med allt tunnare hår där ute i Sverige och därför Perukbutiken.se föddes.

"Lite modärnare peruker för dig som ännu inte gett upp hoppet om några smickrande kommentarer på stan eller av vännerna."

Emma Einarsson

Jag blonderade håret lite för snabbt för något år sedan och detta resulterade i att mina hårstrå blev så skadade att de nästinpå klyvdes ända ner i hårrätterna..

Eftersom jag alltid haft långt hår och passar bra i det så var peruker ett sätt för mig att få ny hårfärg direkt och utan att skada håret

" Peruker är ett fantastiskt sätt att byta håfärg på minuten. Helt underbart att gå från blond till rött uten en droppe färg! "

   

Alla frågor och synpunkter är välkommna, vi jobbar ständigt för förbättring.

Vi ger dig ett bra och personligt bemötande så tveka aldrig att höra av dig till oss