Naomi - Light Golden Brun med lång vågigt hår

  Naomi - Light Golden Brun

  720,00 kr
  Inkl. moms

  Naomi - Light Golden Brun med lång vågigt hår

  Upptäck Naomi - en peruk i en ljus gyllenbrun nyans. Denna peruk har en vacker mix mellan naturligt röda och "auburn" toner, vilket ger den en varm och förtrollande karaktär. Dessutom har Naomi subtila guldiga inslag som ytterligare förhöjer dess varma ton.
  Naomi är en av våra längre peruker och sträcker sig cirka 75 cm för att ge dig en imponerande och elegant look. Tillverkad av monofiber, ett material som är känt för sin mjukhet och lättskötthet, erbjuder denna peruk en bekväm och naturlig känsla.

  Ge dig själv möjligheten att utforska olika stilar och skapa enastående utseenden med Naomi. 

  Material: Monofiber 
  Längd: Ca 75 cm
  Medföljer: 1st Peruk ,1st Perukhätta , 1st förvaringsnät

  PB-357-1

  Kvantitet
   

  Säker betalning med Klarna

   

  Snabb Frakt 1-2 Dagar

   

  14 Dagars Retur

  PB 357-1 / PBS 357-1
  11 objekt
  Betyg 
  Esmeralda Winberg 2023-07-15
  Naomi

  Jag har beställt flera olika peruker härifrån och mer än nöjd. Har fått super bra bemötande och snabb service. Fått min beställning snabbt. Om man har problem med hårväxt är de extra känsligt. Har beställt hundratalsperuker från olika ställen. Äkta och oäkta. Hade jag hittat perukbutiken snabbare hade jag sparat så mkt tid och pengar. Om man har peruk dagligen behöver man ha en peruk som är mjuk, len, ser äkta ut, går bra att tvätta och håller måttet samtidigt som man gör dagliga och fritidsaktiviteter. Dessa peruker håller måttet vilket många andra inte gör. Om man har peruk varje dag håller ingen peruk i evighet därför är det oxå fantastiskt att kunna ha råd att köpa en ny vid behov. Efter alla år är dessa de bästa peruker jag haft och butiken och dess innehavare är en stor trygghet för mig. Om man använder peruk mycket så vet man att man behöver peruknät under, ställa in peruken mm. Det är verkligen lyxigt och uppskattar man får ett peruknät medskickat. När de kommer till storlek är peruken väldigt bra, följ de råd hur en peruk ska installeras med peruknät/hetta under och justeras med band, som för alla peruker, den kommer sitta utmärkt, det är en kunskap man måste lära sig för att en peruk ska sitta bra, om du är en ny andvändare av peruk, läs hur du ska sätta på den och installera den. Alla kan bära dessa peruker oavsett storlek. Jag är mer än nöjd och kommer aldrig handla någon annanstans. Med vänliga hälsningar Em Esmeralda Winberg

   Köpt denna peruk? Skriv en recension !

   Relaterade Produkter